Video; snel klaar

voor Opnames en montage met spoed

Behoefte aan digitaal materiaal door de nieuwe maatregelen van de overheid?

Het coronavirus, covid-19, corona, legt het openbare leven plat. Toch zijn er veel dingen die gewoon doorgaan en zelfs door moeten gaan. De behoefte aan digitaal contact en informatie verspreiden is daarmee des te groter. Video is het medium bij uitstek om hiervoor in te zetten.

Zinst maakt en monteert video’s, beschikt over eigen apparatuur om beeld en geluid professioneel op te nemen en kan snel en betaalbaar opleveren!

Lessen of instructies digitaal aanbieden

Zinst kan snel en betaalbaar lesmateriaal digitaliseren. Onderwijzers/docenten/leraren kunnen lessen voorbereiden zoals normaal. In plaats van de leerlingen in de klas krijgen nu de camera en de microfoon de instructies. Dat kan aan één stuk door. Zo kan de stof compact opgenomen worden.  

In de nabewerking worden geluid en video gemonteerd, halen we er fouten uit en kan de stof in hoofdstukken verdeeld worden. Zo kunnen scholieren/leerlingen/studenten de stof op hun eigen tempo doornemen, herhalen en tussendoor opdrachten uitvoeren. Slides of digitaal materiaal kan in de instructies gemonteerd worden. Ingesproken uitleg kan als voice-over worden ingezet.

Snel en efficiënt zal cruciaal zijn om zo min mogelijk achterstand op te lopen en de kosten overzichtelijk te houden. Door de formule eenvoudig te houden kunnen opnames dezelfde dag nog bewerkt worden en de volgende dag al verspreid worden. Dan kunnen de opnames van de nieuwe lesstof alweer gemaakt worden. Zo waarborg je de continuïteit die men gewend is en loop je niet te veel achterstand op. Uiteraard zijn er heel veel mogelijkheden die we kunnen bespreken.

Als bedrijf je gezicht laten zien

Er wordt zo veel mogelijk thuisgewerkt. Hierdoor lijken bedrijven gesloten of onbereikbaar terwijl ze eigenlijk nog volledig operationeel zijn. Zorg dat je online laat zien dat je bedrijf gewoon open is. Laat je gezicht daar zien waar iedereen nu aan het werk is. Geen uitleg of spreek medewerkers bemoedigend toe. Laat aan je klanten zien hoe je ze van dienst kan zijn zonder dat je op een kantoor zit.