Over Zinst

Flexibel en zelfstandig

Creatieve kracht voor bedrijven

Daphne Madec is Zinst. Dus geen “wij” of “ons”. Na 10 jaar ervaring opdoen bij verschillende bureaus was de logische volgende stap om zelfstandig te worden, dus in 2014 is Zinst opgericht.

Video’s realiseer ik zelfstandig vanaf het script tot en met de montage. Met elke foto laat ik graag zien dat alles mooier is door een lens. Omdat ik goed weet waar mijn kracht ligt en dus ook wat anderen beter kunnen werk ik regelmatig en graag samen met anderen.

Naast het maken van video’s en foto’s werk ik aan verschillende marketing- en communicatieprojecten. Zoals het bedenken en uitvoeren van interne campagnes voor een grote multinational, het meehelpen opzetten van een nieuw opleidingsinstituut en communicatiemanager voor een Europees project om innovatieve bedrijven te helpen internationaliseren. Mijn rol is dan meedenken, meewerken, managen en/of uitvoeren. Zelfstandig of juist in teamverband.

Zinst is flexibel in de breedste zin. Heb je snel iets nodig dan kan je altijd bellen. Wil je iets communiceren maar kom je er steeds niet aan toe? Dan kan je het ook helemaal uitbesteden. Tekst of script, ontwerp of opnames; het wordt geregeld. Je hoeft alleen af en toe mee te kijken en feedback te geven om zo efficiënt mogelijk tot een goed eindresultaat te komen.

Zinst investeert graag in een duurzame samenwerking. Wanneer je een persoonlijke relatie opbouwt heb je op een gegeven moment aan een half woord genoeg en dat is voor iedereen prettig werken. Iedere samenwerking begint met een eerste project. Ben je benieuwd of ik je kan helpen met jouw communicatievraagstuk? Neem dan contact op om je idee, probleem of project voor te leggen en kennis te maken.