Portfolio

EEN SELECTIE UIT EIGEN WERK

Zinst instructievideo

Dino instructievideo

Van uitleg die je regelmatig herhaalt kan je ook een video maken. Je kan het verhaal heel compact maken en duidelijk laten zien wat je bedoeld. Zo weet je zeker dat je nooit iets vergeet en dat je klanten kunnen beschikken over de juiste informatie waar en wanneer ze die nodig hebben.

Voor Van Beek heeft Zinst een video gemaakt voor het in gebruik nemen van de Dino; een schroeftransporteur om bulkgoederen mee in vrachtwagens te laden. Deze oplossing is plug-and-play en wordt regelmatig geëxporteerd. Daarnaast moet iedere nieuwe gebruiker van een nieuwe of bestaande machine weten hoe hij werkt. De video beidt uitkomst voor zowel de gebruikers als Van Beek; iedereen kan hem naslaan waar en wanneer hij wil en van Beek weet zeker dat de gebruikers een goede uitleg krijgen.

De teksten en pijltjes zijn Essential Graphics animaties. Hierdoor is het heel eenvoudig om wijzigingen te doen of om dezelfde aanwijzers te gebruiken in volgende video’s voor Van Beek. De animaties zijn templates waar je verschillende aspecten van kan aanpassen. In dit geval de plaats van het bolletje en het tekstkader en natuurlijk de teksten zelf.

Je kan de video bekijken op de site van Van Beek: https://www.dinobulktruckloader.com/aiovg_videos/dino-opstarten/